PRIMA VERA

PRIMA VERA Italiaanse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 897 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Prima Vera. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 8:24 Biefstuk veel te rood Pizza’s niet heel lekker en bijzonder, tomaten saus veel te sterke smaak
17 mei 2022 om 20:35 We hebben al eens van Franco ui Tegelen gehad, wat een verschil met Prima Vera qua prijs kwaliteit. Wij bestellen wel weer bij Franco onze spaghetti!!!
15 mei 2022 om 19:29 eerste en laatste keer. 2 uur en 10 minuten gewacht, niet gekregen wat we besteld hadden en het leek wel opgewarmd. mij zien ze nooit meer.
15 mei 2022 om 12:25 De slakken in tomatensaus zouden pittig zijn. Er zat geen smaak aan. Kruidenboter. Proefde je alleen boter geen kruiden De pizza's waren veel te zout. Dat word voor ons. Niet meer bestellen bij prima vera
13 mei 2022 om 21:06 We've requested a delivery at 19:00 o'clock (ordertime 17:40 o'clock) and received the order 19:27 o'clock. 27 minutes late while ordering 1 hour and 20 minutes early to the requested delivery time
5 mei 2022 om 20:10 Lekker en warm eten, op tijd bezorgd.
1 mei 2022 om 23:27 Pizzas waren erg teleurstellend. Taai deeg en de tomatensaus overheerste. Jammer wanneer je je erg hebt verheugd op een lekkere Italiaanse pizza.
30 apr 2022 om 22:59 Ondanks een deel van de bezorging niet correct . Wel goed opgelost
27 apr 2022 om 20:14 Snel bezorgd, warm en lekker
27 apr 2022 om 7:08 Op zaterdagavond besteld, op tijd bezorgd, warme lekkere pizza's. Zeker voor herhaling vatbaar!
18 apr 2022 om 22:05 Bezorging was op tijd en de pizza nog goed warm. Iets dikke bodem voor een Italiaanse pizza, maar wel goed van smaak.
18 apr 2022 om 20:25 Super lekkere pizza’s gegeten en heel snel bezorgd